8 Σεπ 2013

Δέκατη έβδομη έκδοση!

Η σειρά Στυβοκεφαλιές από την πρώτη έκδοσή της μέχρι σήμερα έχει διαγράψει μια εξαιρετική πορεία. Οι εκδόσεις Πατάκη, πάντα τυπικές, με ενημέρωναν κάθε χρόνο για τις ανατυπώσεις που ετοίμαζαν και με ρωτούσαν αν επιθυμώ να υπογράψω τα αντίτυπα της επόμενης ανατύπωσης. 
Βαριόμουν να υπογράψω τα αντίτυπα (μια φορά το έκανα στη Μίκα για να δοκιμάσω την εμπειρία), αντιπρότεινα στον υπεύθυνο των εκδόσεων να του στείλω μια δήλωση ότι δεν θα υπογράψω την ανατύπωση, κι έτσι γινόταν. Κάθε χρόνο! Ήταν κάτι σαν συνήθεια... ώσπου συνειδητοποίησα ότι αυτή η συνήθεια σήμαινε κάμποσες εκδόσεις. Πόσες αλήθεια; Δεν τις είχα μετρήσει ποτέ. Πάνω από πέντε; Οπωσδήποτε. Πάνω από δέκα; Γιατί όχι;
Πέρσι, λοιπόν, που πήρα τη συνηθισμένη έγγραφη ενημέρωση από το τμήμα πνευματικών δικαιωμάτων, της έδωσα ιδιαίτερη προσοχή και είδα με μεγάλη χαρά κάποια νούμερα που μ' έκαναν να καμαρώσω ιδιαίτερα για την επιτυχημένη κυκλοφορία της σειράς.
Στο διάστημα από τον Μάιο μέχρι τον Αύγουστο του 2012 είχαν ανατυπωθεί τρεις τίτλοι: Ο ένας για 17η φορά, ο άλλος για 15η και ο τρίτος για 10η.

  17η έκδοση  
Στυβοκεφαλιές για παιδιά της Α' Δημοτικού

  15η έκδοση  
Στυβοκεφαλιές για παιδιά της προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας

  10η έκδοση  
Στυβοκεφαλιές για παιδιά της Δ' Δημοτικού



Ένας αείμνηστος φίλος μού είχε πει ότι για να ανανεώνεσαι και να συνεχίζεις με κέφι, πρέπει να σταματάς και να γιορτάζεις αυτό που πέτυχες. Αγνόησα τη συμβουλή του δεκαέξι φορές. Τη δέκατη έβδομη όμως... 


Στυβοκεφαλιές



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου